Goal Schöne helpt Denen niet, Beenhakker wint

12 augustus 2009, 23:22   Bijgewerkt: 14 augustus 2009, 20:28

Denemarken heeft ondanks een treffer van debutant Lasse Schöne (NEC) niet van Chili weten te winnen. Voor eigen publiek verloren de Scandinaviërs met 1-2 van de Zuid-Amerikanen, die via Alexis Sanchez de gelijkmaker van Schöne pareerden.

Het Australië van de Nederlandse trainer Pim Verbeek kende weinig problemen met Ierland. Mede door twee goals van Tim Cahill wonnen de Socceroos met 3-0. Ook Leo Beenhakker vierde woensdag oefensucces. Obraniak leidde het Polen van Don Leo met twee goals voorbij Griekenland (2-0).

Italië slaagde er niet in te winnen van noorderbuur Zwitserland (0-0). Desondanks viel er toch een feestje te vieren in het kamp van de Squadra Azzurra. Fabio Cannavaro vertegenwoordigde namelijk voor de 127ste keer in zijn loopbaan het Italiaanse elftal en lost daarmee Paolo Maldini af als recordinternational van de zuiderlingen.

Spanje ontsnapte maar nipt aan een blamage bij Macedonië. In de Balkan stond de regerend Europees Kampioen bij rust met 2-0 achter, maar in het tweede bedrijf kwam het sterk terug en stapte uiteindelijk met een 3-2 zege van het veld. Portugal won met 3-0 bij Liechtenstein. De eindstand was al binnen een half uur bereikt.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen