NAC Breda strijdend ten onder tegen Villarreal

20 augustus 2009, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda is er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen tegen Villarreal. In het eigen Rat Verlegh Stadion streden de Brabanders voor wat ze waard waren, maar de klasse en leepheid van de bezoekers uit Spanje gaf uiteindelijk de doorslag: 1-3.

Als Villarreal even aanzette werd snel duidelijk dat de ploeg een paar klassen beter is dan NAC, maar zo vaak gebeurde dat niet. NAC Breda vocht voor wat het waard was en probeerde het verschil in kwaliteit te compenseren met strijd en agressie. Dat leidde tot een paar opstootjes, maar daar zat niemand in Breda mee. Sterker nog, het publiek reageerde dolenthousiast op de ruzies van hun helden met de gelouterde internationals uit Spanje, Brazilië en Italië.

Villarreal kwam zo leep op 1-2 en ditmaal gaf de ploeg deze voorsprong niet meer uit handen. De Spanjaarden lieten het spel in de tweede helft aan NAC Breda, maar tot kansen leidde dat niet. Ook een slotoffensief van de thuisploeg, met centrale verdediger Patrick Zwaanswijk als gelegenheidsspits, kon de bezoekers niet verontrusten. In blessuretijd maakte invaller Joseba Llorente er zelfs 1-3 van, waardoor de return normaal gesproken een formaliteit geworden is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen