Real Madrid praat met Standard over Defour

3 augustus 2009, 10:23   Bijgewerkt: 3 augustus 2009, 10:29

Na onder meer Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Karim Benzema en Kaka is Steven Defour in beeld als eventuele volgende aanwinst van Real Madrid. De Spaanse club heeft inmiddels contact gehad met Defours huidige club Standard Luik. Dat bevestigt Paul Stefani, de zaakwaarnemer van de Belgische international.

"Het is niet uit de lucht gegrepen. Standard-voorzitter Luciano D'Onofrio heeft een goeie band met Real Madrid en een transfer behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is al gepraat tussen de twee clubs, maar nog niet met Steven zelf", zegt Stefani in het Gazet van Antwerpen. "Steven wil zo hoog mogelijk spelen en veel hoger dan Real Madrid kun je natuurlijk niet mikken. Maar als dit niet doorgaat dan zal hij zeker z'n neus niet ophalen voor nog een seizoen bij Standard", benadrukt hij.

De 21-jarige Defour zelf erkent dat hij graag naar Madrid wil. "Real is nu eenmaal Real, het is mijn favoriete club. De dag dat ik daar kan tekenen, dan zal ik geen moment aarzelen. Maar als ik eerlijk ben, ik heb nog niets gehoord van Real."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen