Hoogma: "Geen sprake van overstap naar HSV"

17 september 2009, 10:43   Bijgewerkt: 17 september 2009, 10:51

Nico-Jan Hoogma blijft bij Heracles Almelo. De oud-verdediger werd de afgelopen weken genoemd als kandidaat om technisch directeur van Hamburger SV te worden, maar volgens hem is daar helemaal geen sprake van.

"Een aantal weken geleden stond er in Bild dat ik kandidaat was voor de functie van technisch directeur bij HSV. Ik heb echter nog niets gehoord, er is geen contact geweest over deze functie", zegt Hoogma op de website van Heracles Almelo.

"Maar ook als HSV mij nu wél zou benaderen voor deze functie: ik blijf bij Heracles Almelo", benadrukt hij. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en er zijn nog genoeg uitdagingen in Almelo. Natuurlijk speelt mijn gezinssituatie daarin ook een voorname rol. Ik wil de komende tijd graag belangrijk zijn voor deze club, maar dat ik in de toekomst nog wel iets voor Hamburger SV zou willen doen is geen geheim."

Hoogma is sinds januari 2007 algemeen directeur van Heracles Almelo. Als speler stond hij tussen 1998 en 2004 onder contract bij Hamburger SV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen