Sint Truiden blijft koploper, weer verlies Van Wijk

19 september 2009, 22:17   Bijgewerkt: 20 september 2009, 21:13

Sint Truiden mag nog minimaal een weekje genieten van de koppositie in de Jupiler Pro League. Zaterdag zegevierde de promovendus met 1-0 bij Kortrijk, waardoor het de concurrentie op afstand houdt. Ibrahim Sidibe tekende voor de winnende goal.

Standard Luik schreef eveneens een zege bij. De titelhouder en de eerstkomende Europese tegenstander van AZ was uit met 3-1 te sterk voor SK Lokeren. Mehdi Carcela-Gonzalez, Dieumerci Mbokani en Felipe waren trefzeker. Standard, dat nog altijd ongeslagen is, stijgt door de zege naar een gedeelde tweede plaats, met AA Gent en Anderlecht. Die clubs hebben één duel minder gespeeld, maar nemen het zondagavond tegen elkaar op in Brussel.

Dennis van Wijk blijft maar punten morsen met Roeselare. Ook in de uitwedstrijd bij KV Mechelen bleef de equipe van de Nederlandse trainer met lege handen, ondanks een doelpunt van Samir El Gaaouiri (ex-FC Utrecht): 3-2. Roeselare staat met twee punten uit zeven wedstrijden op de laatste plaats.

In Brugge viel er wel een Nederlands succesje te vieren. Oud-jeugdinternational van Oranje Sherjill MacDonald leverde met een doelpunt een bijdrage aan de 2-1 uitzege van Germinal Beerschot op Cercle Brugge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen