IJzersterk FC Utrecht laat PSV ontsnappen

4 oktober 2009, 16:25   Bijgewerkt: 4 oktober 2009, 17:37

FC Utrecht heeft zondag een unieke kans laten liggen om koploper PSV veel pijn te doen. De ploeg uit de Domstad creëerde in eigen stadion kans op kans, maar vergat te scoren. Dankzij veel geluk en een sterke doelman Andreas Isaksson hield PSV een puntje over aan de topper in de Galgenwaard (0-0).

rutten

rutten

Sander Keller, Michael Silberbauer, Ricky van Wolfswinkel (drie keer), Jacob Mulenga en Dries Mertens hadden allemaal kunnen, en eigenlijk moeten, scoren. Vooral Van Wolfswinkel en Mulenga faalden hopeloos. Van Wolfswinkel schoot twee keer van dichtbij uit de draai op het lichaam van Isaksson en raakte éénmaal de paal, terwijl Mulenga huizenhoog over schoot nadat hij diezelfde Isaksson omspeeld had. Het overwicht van FC Utrecht was enorm, maar doelpunten bleven uit.

dzudszak

dzudszak

asare

asare

Deze ene kans voor PSV kreeg geen vervolg. FC Utrecht pakte het initiatief weer en nam in de laatste twintig minuten PSV-keeper Isaksson nog een paar keer onder vuur. De Zweed redde hoogstpersoonlijk een punt voor de ploeg uit Eindhoven, die de wedstrijd eindigde met tien man. De zwak spelende Dzsudzsak kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen