Jaap Stam kan bestuur FC Zwolle niet volgen

31 oktober 2009, 10:48   Bijgewerkt: 31 oktober 2009, 10:59

Jaap Stam werd deze week onaangenaam verrast door de beslissing van het FC Zwolle-bestuur om hoofdcoach Jan Everse aan de kant te schuiven. De oud-verdediger zat door het vertrek van de trainer vrijdag als interim-coach op de bank bij de Zwollenaren, maar had liever gehad dat Everse was gebleven.

Op de vraag of hij het bestuur kan volgen in hun beslissing om Everse te ontslaan, is het antwoord van Stam helder: "Nee. Dat heb ik ook eerlijk aangegeven. Jan is een goede trainer, iemand die jonge spelers echt beter kan maken. Hij lag goed in de groep. De selectie en de rest van de technische staf had ook nog het volste vertrouwen in hem. Maar goed, het bestuur moet beslissingen nemen. Dit is de beslissing die ze genomen hebben en daar moeten wij ons bij neerleggen."

Voor de camera van de Jupiler League-website benadrukt Stam dat het voor de club nu belangrijk is om in rustig vaarwater te komen. "We moeten verder. Alle Zwolle zijnde, moet iedereen weer achter het team staan. En daar bedoel ik echt iedereen mee. De koppies moeten dezelfde kant op", aldus de voormalig international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen