Koeman passeert laatkomer El Hamdaoui

3 oktober 2009, 19:16   Bijgewerkt: 3 oktober 2009, 19:24

Mounir El Hamdaoui is het spoor voorlopig nog even bijster. De aanvaller van AZ is door trainer Ronald Koeman voor het competitieduel met NAC Breda (zaterdag) naar huis gestuurd omdat hij zich te laat bij de ploeg meldde, weet VI. Zijn plaats in de voorste linie wordt overgenomen door Jeremain Lens.

Sinds de zomerstop stapelen de incidenten rond El Hamdaoui zich op. Op de training had de topscorer van vorig seizoen woordenwisselingen met assistent-coach Shota Arveladze en Kees Luijckx. Daarnaast verliet hij in de wedstrijd om de Johan Cruijfff Schaal tegen SC Heerenveen boos het veld toen hij werd gewisseld. Een week later, in het verloren duel met Heracles Almelo, ging hij tekeer tegen een grensrechter.

Het passeren van El Hamdaoui is de enige wijziging in de AZ-basis, in vergelijking met de elf die eerder deze week 1-1 speelden tegen Standard Luik. Bij NAC Breda is Rob Penders absent. De captain wordt vervangen door Tyrone Loran. Verder keert Joonas Kolkka ten koste van Leonardo terug in de basis.

Opstellingen

AZ: Romero; Swerts, Jaliens, Moreno, Pocognoli; Holman, Mendes da Silva, Schaars, Martens; Dembélé, Lens.

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Fehér, Zwaanswijk, Loran, Schilder; Gilissen, Kwakman, De Graaf; Kolkka, Amoah, Lurling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen