Makelaar Mancini weet niets van interesse Real

31 oktober 2009, 00:00   Bijgewerkt: 31 oktober 2009, 00:11

De belangenbehartiger van Roberto Mancini veegt de verhalen over de interesse van Real Madrid in zijn cliënt van tafel. Diverse media melden dat de Spaanse topformatie de Italiaan graag wil inlijven als de vervanger van Manuel Pellegrini, die de druk op zijn schouders langzaam maar zeker voelt toenemen.

Volgens Giorgio De Giorgis, de zaakwaarnemer van Mancini, is die berichtgeving louter onzin. "Ik weet absoluut niets van de interesse van Real in Mancini", zegt hij in gesprek met NASA News Agency. "Als Real belangstelling zou hebben voor Mancini, dan zou hij me dat zeker hebben verteld. Maar uiteraard gun ik hem een overstap naar Real." Mochten de Spanjaarden wél interesse hebben in Mancini, dan hoeven ze niet wakker te liggen van het contract met zijn vorige club Internazionale. Mancini en Inter zijn na ruim een jaar eindelijk een vertrekregeling overeengekomen.

Real Madrid presteert dit jaar niet zoals verwacht. De Koninklijke begon het seizoen voortvarend door in de competitie lange tijd zonder puntverlies te blijven, maar de laatste weken heeft de vorm van Real wat haarscheurtjes opgelopen. Tegen AC Milan werd in de Champions League onlangs met 3-2 verloren. In het daaropvolgende weekend speelde het bij Sporting de Gijón 0-0. Het absoluut dieptepunt was dinsdag toen Real zich in de beker blameerde bij derdeklasser Alcorcon: 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen