McClaren: "Verrast door de start van FC Groningen"

Ger
24 oktober 2009, 15:47   Bijgewerkt: 24 oktober 2009, 16:28

FC Twente liep afgelopen donderdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. In de Europa League werd met 2-0 verloren bij FC Sheriff. Trainer Steve McClaren hoopt op een juiste reactie tegen FC Groningen, dat zondag op bezoek komt in Enschede.

"Het is nu zaak te laten zien dat we ook met teleurstellingen om kunnen gaan, dat signaal moeten we afgeven. We willen de drie punten in eigen huis houden. Makkelijk zal dat echter niet worden, want we hebben te maken met wederom een sterke tegenstander", blikt McClaren vooruit op de website van FC Twente.

Opponent FC Groningen staat momenteel in de Eredivisie op de veertiende plaats. McClaren vindt die positie niet passen bij de equipe van trainer Ron Jans. "Ik ben verrast door de start van FC Groningen en de positie die zij op dit moment bezetten. Zij zullen snel de weg omhoog weer inslaan, verwacht ik."

"Wij moeten ervoor zorgen dat ze dat komend weekend in ieder geval nog niet kunnen doen. We hebben respect voor FC Groningen en zullen ze absoluut niet onderschatten, want het is een prima ploeg. Ik herinner me vorig jaar ook nog goed. Toen wisten ze met tien man een achterstand bijna ongedaan te maken, we hadden het toen moeilijk", besluit de Brit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen