Pedersen: "Ik ben niet de schaduw van Berg"

Ger
28 oktober 2009, 10:09   Bijgewerkt: 28 oktober 2009, 10:24

Met slechts acht treffers in elf competitieduels is het duidelijk dat FC Groningen dit seizoen moeizaam tot scoren komt. Aanvalsleider Nicklas Pedersen verwacht echter dat binnenkort betere tijden aanbreken.

De Deen kon door blessureleed nog niet vaak imponeren bij de ploeg van coach Ron Jans. Mede door de komst van landgenoten Morten Nordstrand en Thomas Enevoldsen zit hij nu beter in zijn vel. "De avond voor een wedstrijd eten we standaard verse zalm. Dat deed Morten al in Denemarken, het bracht hem daar geluk. Het geluk ontbreekt hier nog wat, maar het is onze benzine voor de wedstrijd", laat Pedersen weten in VI.

De aanvaller wil in Groningen niet vergeleken worden met zijn naar Hamburger SV vertrokken voorganger. "Als ik in de spiegel kijk, zie ik Nicklas Pedersen. Geen Marcus Berg. Ik wil niet als zijn schaduw worden gezien. Ik ben niet alleen een andere persoon, ik ben vooral ook een heel andere voetballer. Volstrekt anders zelfs. Ik ben nog geen idool, maar ik vertrek hier niet voordat het hele stadion mijn naam scandeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen