Van Gaal baalt van gelijkspel tegen Köln

3 oktober 2009, 19:38   Bijgewerkt: 3 oktober 2009, 19:47

Zaterdag speelde Bayern München voor de tweede keer deze jaargang in eigen huis gelijk. De ploeg van trainer Louis van Gaal bleef in de Allianz Arena steken op 0-0 tegen 1.FC Köln, waardoor der Rekordmeister na acht duels slechts zevende staat.

Na afloop van het treffen met de ploeg uit Keulen was Van Gaal niet tevreden. "Ik ben teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen", aldus de Amsterdammer. "De spelers hebben hard gewerkt, maar het bleek te moeilijk om de defensieve muur van Köln te passeren. Daarbij heb je ook geluk nodig, maar dat hebben we niet afgedwongen."

Van Gaal, die er naar eigen zeggen niet in is geslaagd een manier te vinden om toch een goal te maken, was wel positief gestemd over het spel van zijn manschappen. "We hebben heel beheerst gespeeld", ging de voormalig bondscoach verder. "Maar dat zien de toeschouwers niet. Het enige dat zij - terecht - willen zijn goals."

Ondanks de tegenvallende klassering van Bayern op de ranglijst, is Van Gaal nog niet in paniek. "Het seizoen is nog lang. De prijzen worden pas in april of mei verdeeld, niet nu", sloot de oefenmeester af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen