Van Gaal vraagt geduld: "Ik ben geen God"

Ger
23 oktober 2009, 18:47

Louis van Gaal heeft vrijdag geduld gevraagd. De trainer van Bayern München kreeg, net als zijn spelers, de voorbije dagen kritiek na de nederlaag tegen Girondins Bordeaux in de Champions League.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge liet deze week optekenen dat de Duitse topclub de komende twee Europese thuisduels winnend moet afsluiten. Tevens raadde hij Van Gaal aan zijn elftal op een andere manier te laten voetballen. "Als ik God was geweest, dan had ik alles gewonnen. Maar ik ben geen God. Ik ben een trainer die hard werkt", reageerde Van Gaal vrijdag.

Franz Beckenbauer, de machtige president van Bayern, stelde vrijdag dat de Nederlandse oefenmeester nog een beetje onzeker is. "Hij is niet zo zeker als hij zich voor doet. Van Gaal is nog een beetje op zoek. Ik weet niet of hij werkelijk heeft gezegd dat hij geen God is. Misschien heeft hij een voorbeeld willen geven. Alles wordt nu ook op een weegschaal gelegd."

Bayern speelt zaterdag tegen Eintracht Frankfurt. Arjen Robben is nog altijd niet fit. Ook Franck Ribéry kan weer niet meespelen. Bayern staat zesde in de Bundesliga. De achterstand op koploper Bayer Leverkusen bedraagt zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen