Waseige: "Standard heeft te weinig kwaliteit"

1 oktober 2009, 11:53

Dat Standard Luik dinsdag afgebluft werd door AZ had niets te maken met pech of een verkeerde tactiek, vindt voormalig Belgisch bondscoach Robert Waseige. Volgens hem heeft de Belgische kampioen simpelweg onvoldoende kwaliteit.

"Met de tactiek van trainer Laszlo Bölöni tegen AZ was niet zo veel mis, vond ik. De ploeg die dinsdag tussen de lijnen stond, heeft gewoon iets te weinig kwaliteit", is de duidelijke taal van Waseige in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Volgens hem heeft Standard het laatste jaar veel kwaliteit ingeleverd. "Ga maar na: geen Onyewu en Dante achterin meer en zonder de geblesseerde Steven Defour, dat is wel veel. Ik mis ook de honger bij dit Standard. Ik heb de indruk dat sommigen wat verzadigd zijn. Te snel tevreden ook. Maar dat is ook iets wat je bij andere Belgische teams ziet. Ik weet niet of dit Standard nog meer kan doen in deze Champions League."

Tegen AZ werd Standard aan alle kanten voorbij gelopen. De Alkmaarders hadden moeten winnen, maar door een Belgische goal in blessuretijd werd het 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen