Wasilewski: "Ik hoop dat de haat verdwijnt"

16 oktober 2009, 17:27

Marcin Wasilewski heeft voor het eerst gereageerd op de doodschop van Standard Luik-speler Axel Witsel, die hem een dubbele open beenbreuk opleverde. "Vergeven misschien. Vergeten nooit!", zegt hij in Purple Heart, het clubblad van Anderlecht, over de actie van Witsel. "Met zo'n tackle kun je iemands been breken, dat weet elke speler. Ik hoop dat de tijd de wonden zal helen. Letterlijk en figuurlijk."

Wasilewski staat zelf bekend als een spijkerharde speler, weet hij zelf ook. "Ik ben me ervan bewust dat ik assertief speel en dat mijn spel soms agressief is, maar ik heb nog nooit iemand het ziekenhuis ingeschopt", zegt de Pool, die hoopt dat zijn blessure de voetbalwereld wakker schudt. "Ik hoop dat mijn blessure schokkend was en dat de haat in het voetbalwereldje verdwijnt, want daar komen we niets mee vooruit. We moeten af van haat tussen clubs, spelers en supporters."

Voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tegen Ajax kreeg Wasilewski een staande ovatie van de aanwezige fans. Hij is zeker een jaar uit de roulatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen