Beerens steekt loftrompet over Vandenbussche

30 november 2009, 10:15   Bijgewerkt: 30 november 2009, 10:23

Niet lang geleden was Brian Vandenbussche nog derde keeper van SC Heerenveen, achter Kenny Steppe en Martin Lejsal. De Belg gaf echter niet op, vocht zich terug en is nu weer een vaste waarde onder de Friese lat. Tegen RKC (3-1) hield hij zijn elftal op de been. En dat was niet voor het eerst, zegt teamgenoot Roy Beerens.

De aanvaller deelt op de website van zijn club een dik compliment uit aan zijn doelman. "Ik heb respect voor Brian. Hij heeft een moeilijke periode achter de rug, maar heeft zich helemaal terug geknokt. Brian is onze meest stabiele speler en heeft ons meerdere keren op de been gehouden. Hij is op dit moment een van de betere doelmannen in de eredivisie dat mag ook wel een keer gezegd worden", stelt hij.

Mede door het goede keeperswerk van Vandenbussche pakte Heerenveen drie punten tegen RKC, waardoor de ploeg weer in het linkerrijtje staat. Progressie is zichtbaar, vindt Beerens. "We maken de laatste weken stapjes, maar moeten reëel blijven. Naar Ajax of Twente hoeven we niet te kijken. We moeten ons richten op de clubs die net onder of boven ons staan. Heracles is daar een van. Als we volgende week in Almelo een goed resultaat neer weten te zetten, zijn we op de goede weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen