Brood staat open voor nieuw RKC-contract

26 november 2009, 11:27   Bijgewerkt: 26 november 2009, 11:33

Ruud Brood en RKC Waalwijk willen met elkaar verder. Nadat eerder de clubleiding al liet weten dat het een nieuw contract af wil sluiten met Brood, toont nu ook de coach zich positief over een langer verblijf in Waalwijk. "Ik heb het heel erg goed naar mijn zin", zegt de oefenmeester in Voetbal International.

Brood leidde RKC vorig seizoen naar de Eredivisie en straalde de afgelopen periode veel rust uit, toen de club door financiële problemen op de rand van de afgrond stond. Met die houding dwong hij veel respect af bij de clubleiding.

"Ik heb gehoord dat ze blij waren met mijn opstelling in die periode. Dat doet me goed", zegt Brood. "Makkelijk was het niet. Ik had totaal geen invloed op de hele situatie, maar wilde hoe dan ook strijdbaar blijven. Voor de spelers was het een crime, voor een trainer is het dan ook niet makkelijk." Hij is blij dat de financiële problemen (deels) opgelost zijn en het weer over voetbal gaat. "Door de zege op Groningen hebben we een grote groep clubs in het vizier en groeit het vertrouwen."

In het verleden was Brood ook als hoofdtrainer actief bij Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen