Drenthe vreest voor tribune tegen AC Milan

3 november 2009, 09:08   Bijgewerkt: 3 november 2009, 09:32

Royston Drenthe vreest dat hij vanavond niet in actie komt tegen AC Milan. Twee weken geleden, in de heenwedstrijd tegen de Italianen (2-3 verlies), was hij met één doelpunt nog één van de uitblinkers bij Real. Maar de kans dat hij van coach Manuel Pellegrini een basisplaats toegedeeld krijgt, acht hij uiterst klein.

"Het is zelfs mogelijk dat ik op de tribune moet plaatsnemen", zegt hij in De Telegraaf. "We zijn met zeventien veldspelers (onder wie Ruud van Nistelrooy en Rafael van der Vaart, red.) en drie keepers naar Italië gereisd, waardoor er nog één speler en één doelman moeten afvallen. Ik ben daar niet bang voor, ben nooit bang, maar weet wel dat ik een van de 'gasten' ben die daar rekening mee moet houden."

Na zijn sterke invalbeurt tegen Milan twee weken geleden, kwam er een lobby op gang om Drenthe in Oranje te krijgen. De linkspoot zelf vindt het daar echter te vroeg voor. "Daarvoor moet ik langere tijd een hoog niveau halen. Ik weet dat ik op de goede weg ben, hoop de komende 2,5 jaar nog veel successen met Real Madrid te boeken en hoor het wel als de bondscoach me nodig mocht hebben. Daar ben ik nu helemaal niet mee bezig. De focus ligt volledig op Real", besluit de oud-Feyenoorder.

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen