Jovanovic: "Historische zege voor Standard"

Ger
5 november 2009, 09:35   Bijgewerkt: 5 november 2009, 09:58

Standard Luik nam woensdagavond de derde plek in groep H van de Champions League over van AZ. De Belgen danken die positieverbetering aan de overwinning op het Griekse Olympiakos (2-0).

"Ik ben heel blij, want dit is een historische zege", aldus Milan Jovanovic, de maker van het tweede doelpunt, tegen Sporza. "Niet alleen voor Standard maar ook voor het Belgische voetbal. Want als ik goed geïnformeerd ben, dateert de laatste Belgische Champions League -zege al van 2005 (Betis-Anderlecht 0-1, red)."

Jovanovic vierde zijn doelpunt door op zijn knieën voor de supporters gaan. "Met mijn reactie heb ik willen tonen dat ik van Standard hou en altijd wil dat Standard wint. En als ik nog scoor ook, ben ik al helemaal blij. Misschien krijgt mijn naam nu wel een plaatsje in de geschiedenisboeken van Standard."

De aanvaller kreeg eerder deze week nog een veeg uit de pan van ploeggenoot Mohamed Sarr, die beweerde dat de Serviër niet gemotiveerd zou zijn. "Ik heb die discussie niet gestart en wil er eigenlijk niks over zeggen", zegt Jovanovic. "Maar ik geef altijd het maximum voor Standard. Soms lukt dat, soms lukt dat niet, dat is voetbal. Ik ben zelf nog het meest van al ontgoocheld als ik niet goed speel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen