Bak Nielsen: "Late tegentreffer is geen toeval"

Ger
4 december 2009, 10:46

SC Heerenveen slikte donderdag voor de derde keer in vijf groepswedstrijden een late tegentreffer. Bij Sporting Lissabon werd het 1-1, waardoor de volgende ronde van de Europa League niet meer binnen handbereik ligt.

"Het is geen toeval of pech dat we nu al voor de derde keer in blessuretijd een doelpunt tegen krijgen. Als we moe worden zijn we niet in staat om de vereiste discipline en concentratie op te brengen", zegt Kristian Bak Nielsen op de website van SC Heerenveen. "Dit mag een topploeg niet gebeuren. Wij zijn niet top, daarvoor presteren we niet stabiel genoeg."

De verdediger vond het gelijkspel gezien het spelbeeld toch een terechte uitslag. "Man, Sporting heeft na rust wel drie, vier goede kansen gehad. Het was aan Brian (Vandenbussche, red.) te danken dat we zo lang stand hielden. Dat doelpunt moest er een keer komen."

Bak Nielsen heeft wel een verklaring voor de wisselvallige prestaties. "We hebben nu in een paar jaar tijd drie trainers gehad. Iedere trainer heeft zijn eigen opvattingen en laat ons net weer even anders spelen. Dat komt het spel niet ten goede. We hebben behoefte aan continuïteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen