Robben: "Moeilijkste bal vloog er wel in"

23 januari 2010, 18:53   Bijgewerkt: 23 januari 2010, 19:25

Door een wonderschone vrije trap van Arjen Robben won Bayern München zaterdag met 3-2 bij Werder Bremen. De Oranje-international maakte twaalf minuten voor tijd de winnende treffer voor der Rekordmeister. Daarmee loodste hij Bayern bovendien naar de eerste plaats in de Bundesliga.

Vóór zijn raak gemikte vrije trap had Robben al enkele kansen om het net te vinden, maar die miste hij. "We hadden vandaag misschien wel tien keer moeten scoren. Zoveel kansen hadden we", meldde Robben na afloop. "We hebben echter te weinig gedaan met die kansen, ook ik heb er een aantal onbenut gelaten. Eenvoudige mogelijkheden hielp ik om zeep, maar de moeilijkste bal vloog er dan opeens wel in."

Ook Louis van Gaal vond dat Bayern vaker had moeten scoren. "Het is ongelooflijk dat we maar met 3-2 hebben gewonnen", aldus de Amsterdammer. "De zege had veel groter moeten uitvallen. We hebben heel goed gespeeld, maar in de afwerking schoten we vaak te kort. Dat is jammer. Daardoor blijft het spannend tot het einde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen