Ook RBC maakt De Graafschap punten afhandig

15 februari 2010, 21:54   Bijgewerkt: 15 februari 2010, 23:08

De Graafschap is er voor de tweede keer in vier dagen niet in geslaagd een duel op eigen veld winnend af te sluiten. Na de 3-2 nederlaag tegen FC Emmen van vrijdag, speelden de Superboeren maandag op de Vijverberg 0-0 tegen RBC Roosendaal.

In Doetinchem had De Graafschap het betere van het spel, maar het slaagde er niet in het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. De thuisclub scoorde in de slotfase wel via Yuri Rose, maar die treffer werd afgekeurd. Omdat trainer Darije Kalezic het veld was ingelopen om de goal te vieren, werd hij naar de tribunes gestuurd.

Met het behaalde punt zet lijstaanvoerder De Graafschap nummer twee FC Zwolle op vier punten achterstand. De Gelderlanders speelden bovendien één wedstrijd minder dan de club uit de Overijsselse hoofdstad. Ook op basis van het aantal verliespunten voert De Graafschap de Jupiler League aan. Afgaande op die statistiek is Cambuur met één verliespunt meer de grootste concurrent van de Achterhoekers.

De Graafschap - RBC was de enige inhaalwedstrijd die maandag doorgang vond. De overige vier duels werden vanwege een onbespeelbare grasmat afgelast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen