Ancelotti hoopt op 'nieuwe motivatie' na CL-verlies

17 maart 2010, 10:49   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 10:57

Elk nadeel heeft zijn voordeel, zou Johan Cruijff zeggen. Ook Carlo Ancelotti, de manager van Chelsea, ging na de Champions League-uitschakeling tegen Inter snel over op de orde van de dag. Hij hoopt dat de nederlaag positieve gevolgen heeft voor de rest van het seizoen, waarin zijn ploeg jaagt op de landstitel en FA Cup.

"Misschien zorgt dit verlies voor extra motivatie voor de komende wedstrijden", mijmert de Italiaan na de 0-1 thuisnederlaag tegen de ploeg uit Milaan. "We moeten hier sterker uit komen. We hebben een nieuwe, goede motivatie voor de toekomst, we doen nog mee om twee mooie prijzen. De Premier League en FA Cup zijn belangrijke competities, die we graag willen winnen. De druk wordt nu misschien wat groter, maar we moeten zorgen dat we onze emoties onder controle houden."

Dat er na de CL-eliminatie aan zijn stoelpoten gezaagd wordt, vindt Ancelotti geen probleem. "Ik loop lang genoeg mee in deze sport om te weten dat een manager na een paar nederlagen onder vuur kan komen te liggen. Dat is normaal. Voor mij verandert er niets, ik blijf honderd procent mijn best doen voor Chelsea."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen