Brama: "Ajax en PSV gaan ook winnen"

Ger
11 april 2010, 11:15

FC Twente zette zaterdagavond opnieuw een stap naar het gedroomde competitieslot door SC Heerenveen met 2-0 te verslaan. Met nog drie duels voor de boeg hebben de Tukkers twee overwinningen nodig om zich tot kampioen te kronen. "Het maakt niet meer uit op welke manier we de punten veroveren", zegt middenvelder Wout Brama.

FC Twente kwam na de pauze goed weg toen Roy Beerens met een uithaal de onderkant van de lat raakte. "Volgens mij zat Peter (Wisgerhof, red.) er nog net met zijn voet tussen. We hadden het geluk aan onze zijde, want even later komen wij wél op 1-0. Dat Cheick Tioté die goal maakt is onvoorstelbaar", lacht Brama. "Ik heb laatst nog een persconferentie met hem gehad voor de Kidsclub waar ze vroegen of hij ooit nog een doelpunt ging scoren. Hij zei toen: 'Nee, dat gaat me echt nooit meer lukken'. Dit is mooi voor hem." Vlak voor tijd bepaalde Luuk de Jong de eindscore op 2-0.

Dankzij de zege staat FC Twente zeven punten voor op Ajax en acht op PSV. Beide achtervolgers komen zondagmiddag in actie; Ajax speelt thuis tegen VVV Venlo, PSV ontvangt Feyenoord. "Ik verwacht dat ze allebei gaan winnen. Als je daar vanuit gaat, kan het alleen maar meevallen. PSV moet weliswaar tegen Feyenoord, maar ze zijn thuis erg sterk. Wij hebben het in Eindhoven ook erg moeilijk gehad", aldus Brama, die zaterdag werd bekeken door bondscoach Bert van Marwijk. "Het zou mooi zijn om mee te gaan naar Zuid-Afrika, maar daar ga ik eigenlijk niet vanuit. De kans is niettemin aanwezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen