De Graafschap biedt Kalezic nieuw contract aan

15 april 2010, 09:58

Als het aan De Graafschap ligt, zit Darije Kalezic ook volgend seizoen op de bank bij de Doetinchemse club. De coach heeft een nieuw, éénjarig contract aangeboden gekregen, zegt directeur voetbalzaken Leen Looyen in Voetbal International

"Dat het maar voor een seizoen is, heeft met zijn voorkeur te maken. De afgelopen jaren heeft Darije ook steeds zijn contract met één seizoen verlengd. De bal ligt nu bij hem, op korte termijn verwachten we uitsluitsel", aldus Looyen. Kalezic staat niet onwelwillend tegenover het aanbod, maar wil de vlag nog niet uithangen. "We moeten zeker nog onderhandelen. Er ligt nu een aanbod, maar er kan pas iets worden getekend met tevredenheid van beide partijen. We zijn op een geweldige wijze kampioen geworden en ik heb zeker de intentie om langer te blijven."

De veertigjarige Kalezic is sinds februari 2009 hoofdcoach van De Graafschap. Als opvolger van Henk van Stee slaagde de voormalig verdediger er in zijn eerste maanden niet in om de ploeg in de Eredivisie te houden, maar dit seizoen leidde hij de Superboeren op indrukwekkende wijze naar de titel in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen