Robben hoopt op Inter in eindstrijd

27 april 2010, 23:03   Bijgewerkt: 27 april 2010, 23:13

Als het aan Arjen Robben ligt, speelt Bayern München in de Champions League-finale tegen Internazionale. De Duitsers bereikten dinsdag de eindstrijd door Olympique Lyon te verslaan en Robben hoopt dat Inter woensdag FC Barcelona klopt.

Robben heeft twee redenen waarom hij liever tegen Inter speelt dan tegen Barça. "Het zou leuk zijn om tegen Wesley (Sneijder, red.) te spelen", zegt Robben tegen de NOS. "En bovendien denk ik dat Inter ons misschien beter ligt dan Barcelona."

Bayern maakt in de slotfase van het seizoen nog kans op drie prijzen: de landstitel, Duitse beker en Champions League. Robben wil daarom niet te ver vooruit kijken. "We gaan de wedstrijden één voor één af. Eerst gaan we proberen om kampioen te worden, daarna wacht de bekerfinale en vervolgens de Champions League."

Toch mag Bayern best even genieten van de prestatie in de halve finale tegen Lyon, vindt Robben. "We hebben een superprestatie geleverd. Je zou het een demonstratie kunnen noemen, ja. Het is ook niet niks, 0-3 in een uitwedstrijd in de halve finale. Lyon wilde wel aanvallend voetballen, maar gaf daardoor ook veel ruimte weg. Daar hebben we optimaal van geprofiteerd", aldus de tevreden Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen