Ghana biedt Duitsland en Ballack excuus aan

19 mei 2010, 15:51

De Ghanese voetbalbond probeert de verhoudingen tussen Duitsland en Ghana wat minder op scherp te stellen. De bond heeft woensdag officieel zijn excuus aangeboden aan Michael Ballack. De Duitser kreeg afgelopen weekend een tackle om zijn oren van de Ghanees Kevin-Prince Boateng en liep daarbij een zware enkelblessure op. Hij kan hierdoor niet deelnemen aan het wereldkampioenschap.

De tackle van Boateng heeft voor veel opschudding gezorgd in Duitsland, zeker omdat Ghana één van de tegenstander van die Mannschaft is op het WK. "Het spijt ons dat Ballack het WK mist, We wensen hem het beste en hopen dat hij snel weer kan spelen", verklaarde teammanager Anthony Baffoe namens de voetbalbond.

Duitsland en Ghana treffen elkaar op 23 juni in Johannesburg. Opvallend is dat de broer van Kevin-Prince, Jerome, in de Duitse selectie zit. Jerome verklaarde eerder dat zijn broer Ballack niet bewust heeft geblesseerd. Ook Kevin-Prince zelf bood eerder deze week al zijn excuses aan voor zijn, naar eigen zeggen, 'domme actie'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen