Twente richt vizier op duo van Zulte-Waregem

Ger
6 mei 2010, 10:25

FC Twente zoekt in België naar versterkingen voor volgend seizoen. De kersverse kampioen van de Eredivisie heeft zijn oog laten vallen op Teddy Chevalier en Jérémy Taravel van Zulte-Waregem. De Belgische middenmoter is op de hoogte van de interesse.

Verdediger Taravel (23) genoot zijn opleiding bij Lille en tekende afgelopen zomer een verbintenis tot medio 2013 bij Zulte-Waregem. De 22-jarige aanvaller Chevalier heeft een contract met dezelfde looptijd.

"Wij weten dat Twente al een tijdje onze club aan het volgen is", zegt algemeen manager Vincent Mannaert van Zulte-Waregem in Het Nieuwsblad. "Ik verwacht pas eind mei duidelijkheid. Er is nog geen bod binnen voor beide spelers, er zijn enkel wat contacten."

"Natuurlijk ben ik gecharmeerd, maar we hebben afgesproken pas na de laatste wedstrijd tegen Kortrijk te gaan praten", laat Taravel weten. "Er is ook interesse van twee Belgische clubs, één club in de Franse eerste klasse en twee uit de Franse tweede klasse."

"De kans is dus klein dat ik blijf volgend seizoen, maar ik heb nog een contract tot 2013 bij Zulte Waregem. Ik wil het correct spelen, eerst moeten de clubs het eens worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen