Concept: Sparta opent bij Go Ahead Eagles

8 juni 2010, 17:52   Bijgewerkt: 8 juni 2010, 18:02

Sparta begint zijn jacht op een rentree in de Eredivisie met een lastig uitduel. Uit het conceptprogramma, dat in De Stentor verscheen, blijkt dat de Kasteelheren op de eerste speeldag van de 2010/2011-editie van de Jupiler League op visite moeten bij Go Ahead Eagles. De eerste divisie begint op vrijdag 13 augustus.

RKC, de andere degradant uit de Eredivisie, start eveneens op vreemde bodem. De formatie van Ruud Brood heeft echter wel een makkelijkere wedstrijd dan Sparta. De Waalwijkers ontmoeten streekgenoot FC Eindhoven. Het voorlopige programma kan nog wel veranderen, onder meer op aandringen van de regionale politiek.

Eerste speelronde Jupiler League 2010/2011

Vrijdag 13 augustus

AGOVV Apeldoorn - Fortuna Sittard

FC Omniworld - RBC Roosendaal

FC Eindhoven - RKC Waalwijk

Telstar - BV Veendam

FC Den Bosch - Helmond Sport

MVV - FC Volendam

FC Emmen - FC Zwolle

FC Dordrecht - Cambuur Leeuwarden

Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen