Ook Bordeaux ziet versterking in Mbokani

12 juni 2010, 11:37

Girondins Bordeaux heeft zich in het rijtje clubs geschaard dat Dieumerci Mbokani in de gaten houdt, zo bevestigt Standard Luik op de clubwebsite. Bij de Franse topclub moet de 24-jarige aanvaller van les Rouches de vervanger worden van Marouane Chamakh, die onlangs naar Arsenal overstapte.

Ook Everton, West Ham United en Fulham zouden interesse hebben in Mbokani. Dat geldt ook voor AS Roma. De Italianen zouden zelfs al een bod van acht miljoen euro hebben uitgebracht op de geboren Congolees. Fabio Baglio, de zaakwaarnemer van Mbokani, houdt zich daarover op de vlakte. “De interesse van AS Roma is niet nieuw. Een bod van acht miljoen euro? Ik heb niet de gewoonte om te reageren op wat op internet en in de pers verschijnt", zegt de spelersagent.

Standard-trainer Dominique D’Onofrio ergert zich aan alle geruchten over Mbokani. “Dieumerci wenst ons te verlaten, maar tussen wat hij wil en de realiteit is er soms een kloof. Er wordt momenteel teveel gepraat over Dieumerci", aldus de tacticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen