Podolski: "Geen ontzag voor de Engelsen"

Koen Freriks
27 juni 2010, 11:44

Volgens Lukas Podolski barst Duitsland van het zelfvertrouwen. De linksbenige aanvaller zegt dat er binnen die Mannschaft geen ontzag is voor de tegenstander van vanmiddag Engeland. De spits ziet kansen voor het jonge Duitse elftal.

"Het zou een domme fout zijn om Engeland te onderschatten, puur omdat ze wat problemen hebben gehad bij het doorkomen van de poulefase. Het kan best zijn dat ze hun niveau opschroeven nu de knockout-fase begint", stelt Podolski op de website van de FIFA. "We moeten dus voorzichtig zijn." 

De speler van 1.FC Köln benadrukt dat er geen angst is voor de Britten. "Er is binnen de Duitse selectie geen sprake van ontzag. We hebben absoluut geen reden om bang voor ze te zijn. Uiteraard respecteren we het Engelse team, maar we zijn niet bang."

Duitsland-Engeland is een absolute kraker op papier. Podolski wil zich niet bezighouden met het 'topaffiche'. "Het is uiteraard een grote wedstrijd, maar ik denk dat je dat moet negeren. We moeten alleen denken aan het behalen van de kwartfinale."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen