Sneijder: "Oranje is te vergelijken met Inter"

22 juni 2010, 08:00

"Let maar op", zei Wesley Sneijder maandag in een hotel in Sandton, een steenworp afstand van het spelershotel van Oranje. "Over twee weken zitten we nog wel een keer aan dit tafeltje. En dan hebben we mooie dingen laten zien." Sneijder kent geen enkele twijfel, hij weet zeker dat Oranje dit WK ver gaat komen.

Na twee wedstrijden op dit wereldkampioenschap in Zuid-Afrika is de situatie rond Oranje helder. Over de resultaten mag helemaal niemand klagen, dankzij overwinningen op Denemarken (2-0) en Japan (1-0) was Nederland als eerste land zeker van een plek in de tweede ronde. Maar voetballend hadden we er toch wat meer van verwacht. Vooral de wedstrijd tegen Japan deed, bij vlagen, pijn aan de ogen.

“In het verleden hadden we niet het vermogen om in dit soort wedstrijden, waarin je bijna geen ruimte krijgt, te winnen. Nu wel”, vervolgt Sneijder tegenover FCUpdate.nl. “Het mooie voetbal komt vanzelf, tegen landen die zelf ook meer willen voetballen. Zoals Kameroen misschien al, komende donderdag. Of in het vervolg van het toernooi, tegen landen als Italië of Brazilië. Neem nu maar van mij aan dat we er staan, als we tegen een sterkere tegenstander komen te spelen. Er zit ontzettend veel voetbal in deze ploeg, zeker als we Robben er ook weer bij hebben. We hebben nog wat troeven achter de hand.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen