Touré: "Drogba heeft streep gezet door WK"

Ger
4 juni 2010, 18:23   Bijgewerkt: 4 juni 2010, 21:04

Chelsea heeft op de eigen website laten weten dat Didier Drogba zijn arm heeft gebroken tijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen Japan (2-0). De aanvaller kwam in het shirt van Ivoorkust hard in botsing met de Japanse verdediger Marcus Tulio Tanaka.

De 32-jarige Drogba verliet met een van pijn vertrokken gezicht het veld en werd vervolgens naar een ziekenhuis in Sion gebracht. Volgens Sven-Goran Eriksson, de bondscoach van Ivoorkust, heeft de international een blessure iets boven zijn elleboog opgelopen. "We weten nog niet of hij in staat is om tijdens het WK in actie te komen", zei Eriksson na afloop van de wedstrijd. "Uiteraard is dit zorgwekkend. Hij is onze aanvoerder en beste speler."

Chelsea verklaarde na contact met Ivoriaanse officials dat het "hoogst onzeker" is of Drogba kan meedoen aan het mondiale titeltoernooi. De spits zou L'Equipe echter al hebben laten weten dat hij het WK moet missen. Ploeggenoot Kolo Touré bevestigde enkele uren na de wedstrijd die woorden. "Hij heeft me verteld: geen WK voor mij".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen