Busquets krijgt taak Sneijder af te stoppen

Koen Freriks
9 juli 2010, 14:58   Bijgewerkt: 9 juli 2010, 15:04

De jonge, onervaren middenvelder Sergio Busquets moet Oranje's topscorer Wesley Sneijder zondag afstoppen. De speler van Spanje kwam de kleine spelmaker al eens met FC Barcelona tegen in de Champions League. Toen won Sneijder.

De oud-Ajacied schakelde met Internazionale in de Champions League Barcelona uit. Busquets weet dat Sneijder moeilijk te bespelen is. "Hij is een grote speler die tot dusver een uitstekend WK beleeft. We zullen hem proberen te ontregelen zoals we altijd met elke andere speler doen. Maar Sneijder zullen we zelfs het denken onmogelijk trachten te maken. Anders heeft hij zijn spitsen in stelling gebracht voordat wij het weten", aldus de 21-jarige middenvelder over Sneijder, die al vijf keer scoorde op dit WK.

Carlos Marchena ziet niet alleen in de 'nummer tien' van Oranje een groot gevaar. "Ik zie weinig tot geen zwakke punten", constateerde de centrale verdediger van Valencia. "Ze verdedigen sterk en hebben een prima keeper. Hun middenvelders beslaan het hele veld en hun aanvallers zijn snel en maken veel doelpunten. Vooral hun counter is dodelijk. Kortom, ze hebben een compleet team."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen