Koster: "Deze uitslag blijft natuurlijk link"

Ger
20 augustus 2010, 10:23   Bijgewerkt: 20 augustus 2010, 11:24

Club Brugge boog donderdag een achterstand om tegen Dinamo Minsk in de voorronde van de Europa League. De formatie van trainer Adrie Koster zegevierde uiteindelijk voor eigen publiek met 2-1.

"Ons begin was aarzelend. En wat ook zeker niet hielp was dat tegendoelpunt na zes minuten", zegt Koster op de website van Club Brugge. "Mijn ploeg had tijd nodig om zich van die opdoffer te herstellen. Toch hadden we nog een paar mogelijkheden in die eerste helft. Tijdens de rust heb ik gevraagd een tandje bij te zetten. 'Gooi die schroom van jullie af en ga ervoor'."

"Ronald Vargas mocht in de kleedkamer blijven. Hij maakte geen frisse indruk in die eerste helft. Met Nabil Dirar kregen we meer aanvallende kracht en konden we de Russen meer onder druk zetten. Intussen bleven we het over de flanken proberen en na de wissel Dorge Kouemaha-Joseph Akpala viel dan snel de gelijkmaker en iets later de verdiende 2-1. Daarom wil ik mijn ploeg feliciteren. In een moeilijke periode kom je in Europa vroeg op achterstand en maak je het met veel inzet ongedaan."

De Zeeuwse trainer beseft dat Club Brugge nog aan de bak moet in de return. "Deze uitslag blijft natuurlijk link. Maar ik vertrouw er op dat we ook in Minsk onze kansjes zullen krijgen. Zij moeten nu winnen, een gelijkspel voor ons volstaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen