AZ: Moreno en Poulsen terug, Moisander geschorst

15 september 2010, 15:02

Hector Moreno en Simon Poulsen keren donderdag terug bij AZ voor het Europa League-duel met FC Sheriff. Moreno miste afgelopen weekend het duel met Roda JC Kerkrade (1-2) omdat hij te laat terug was van interlandverplichtingen. Poulsen stond langere tijd buiten spel. Niklas Moisander ontbreekt vanwege een schorsing.

Met de rentree van Moreno en Poulsen stroomt de ziekenboeg in Alkmaar langzaam maar zeker leeg. “Alleen Brett Holman is nog geblesseerd aan een kuit. Charlison Benschop is zover dat hij mee kan doen bij Jong AZ. Of Sergio Romero bij de groep zit? Nee, hij staat niet op de lijst met achttien namen”, zei trainer Gert Jan Verbeek woensdag op de persconferentie. Romero heeft eerder deze week wel de toezegging gekregen dat hij binnenkort een kans krijgt onder de lat.

In welke line-up AZ begint tegen Sheriff, wilde Verbeek niet zeggen. “Degenen die gisteren de training hebben bijgewoond weten welke elf gaan spelen. Ik ga hier geen namen opnoemen. Dan had je gisteren maar moeten komen”, sprak de coach.

Stijn Schaars ziet in FC Sheriff een geduchte tegenstander: “Het is een fysiek redelijk sterke ploeg. Er spelen bijna geen Moldaviërs in”, wist middenvelder te vertellen. “De meerderheid is Afrikaan of Braziliaan. Dan spreek je een beetje over de tweede garnituur. Maar ook die jongens kunnen goed voetballen. FC Sheriff is een gevaarlijke ploeg. Vorig seizoen wonnen ze bijvoorbeeld van FC Twente.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen