Groep C: Kleine zege Man United en Rangers

29 september 2010, 23:19   Bijgewerkt: 29 september 2010, 23:51

Met bijzonder veel moeite heeft Manchester United zich woensdag van zijn eerste driepunter verzekerd. In Spanje werd bij Valencia een 1-0 overwinning uit het vuur gesleept. Invaller Javier Hernandez was matchwinner.

Hernandez was in de slotfase al dichtbij de 0-1, maar die inzet belandde op de paal. Even later toonde hij zich toch trefzeker. Op aangeven van Federico Macheda, die pas veertig seconden in het veld stond, kraakte hij vijf minuten voor tijd de defensie van Valencia, met daarin basisspeler Hedwiges Maduro: 0-1.

Glasgow Rangers had eveneens aan één doelpunt genoeg om de eerste zege in het miljoenenbal in de wacht te slepen. Bursaspor werd in Schotland met 1-0 verslagen. Steven Naismith was al na achttien minuten verantwoordelijk voor de succesvolle jacht op de Groene Krokodillen uit Turkije, die door dit verlies met nul punten uit twee duels laatste staan in Groep C van de Champions League. ManU en de Rangers leiden die poule met elk vier uit twee, op één punt gevolgd door Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen