Groep C: Man United thuis niet langs Rangers

14 september 2010, 23:03   Bijgewerkt: 14 september 2010, 23:43

Manchester United is moeizaam begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Op eigen veld kwam de kampioen van 2008 niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Glasgow Rangers, de kampioen van Schotland. 

Sir Alex Ferguson zal zich wel eens achter de oren krabben, als Manchester United uiteindelijk twee punten tekort komt om de groep te winnen of om überhaupt door te bekeren in de CL. Voor de thuiswedstrijd tegen Glasgow Rangers koos de Schotse coach namelijk voor een veredeld B-team, vermoedelijk in de veronderstelling dat het toch wel goed zou komen. Vergeleken met de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Everton stonden liefst tien andere spelers in het veld. Ook doelman Edwin van der Sar kwam niet in actie. In zijn plaats speelde de Pool Tomasz Kuszczak.

Wayne Rooney speelde wél, maar ook de omstreden spits kon het verschil niet maken. Manchester United moest zich tevreden stellen met 0-0 en loopt hierdoor direct achterstand op ten opzichte van Valencia, dat een vliegende start kende. Op bezoek bij debutant Bursaspor wonnen de Spanjaarden simpel met 0-4. Hedwiges Maduro, afgelopen weekend nog matchwinner, bleef negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen