Mariga lijkt weg te komen met kopstoot

Ger
16 september 2010, 09:24   Bijgewerkt: 16 september 2010, 10:12

McDonald Mariga lijkt geen schorsing te krijgen voor zijn veelbesproken overtreding tijdens het Champions League-duel met FC Twente (2-2). De Keniaanse middenvelder van Internazionale deelde in de slotfase een fikse kopstoot uit aan Theo Janssen.

Ook Samuel Eto'o mengde zich in het incident door de Oranje-international een onbeholpen duw tegen zijn gezicht geven. Beide voorvallen werden echter door de Portugese arbiter Pedro Proenca niet op het wedstrijdformulier gezet. Hoewel de UEFA de mogelijkheid biedt om spelers op grond van tv-beelden aan te klagen, lijkt deze affaire geen staartje te krijgen.

"Als in Nederland iemand van de tegenpartij op grond van tv-beelden wordt aangeklaagd, krijgen we doorgaans het verzoek te rapporteren over het voorval", aldus Twente-woordvoerder Richard Peters in het AD. "Dat is nu niet het geval, we hebben nog niks gehoord." Uiterlijk vandaag zal blijken of er alsnog een strafonderzoek wordt ingesteld naar aanleiding van de kopstoot van Mariga en de daarop volgende actie van Eto'o.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen