Sonck uit opnieuw kritiek op Koster

10 september 2010, 10:54   Bijgewerkt: 10 september 2010, 10:59

Adrie Koster hanteert bij Club Brugge niet voor alle spelers dezelfde regels. Dat stelt althans Wesley Sonck in een interview met het Gazet van Antwerpen. De spits vertrok deze zomer bij Club Brugge, mede vanwege de Nederlandse coach.

Zonder Sonck beleefde Club een teleurstellende start van het seizoen. Voor de spits kwam dat niet als een verrassing. "Ik heb vorig seizoen genoeg gewaarschuwd voor de problemen bij Club. Dat was niet voor mijn plezier. Ik zag wat er aan de hand was. Deze zomer doken dezelfde verhalen weer op. Zulke dingen krijg je als de coach niet correct is in zijn beslissingen. De lijn bij Club was niet voor iedereen dezelfde."

De oud-Ajacied begrijpt nog altijd niet waarom hij van Koster weg moest bij Club Brugge. "Ik heb geen revanchegevoelens, maar ik vraag me af of Club beter is zonder mij. Waarom winnen ze niet van Cercle Brugge of van KV Mechelen?"

Zelf tekende Sonck deze zomer een contract bij degradatiekandidaat Lierse SK. "Hier voel ik weer respect. Ik hoop dat ik met Lierse iets moois kan neerzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen