Van Veldhoven: "Snel in de wedstrijd komen"

24 september 2010, 20:03   Bijgewerkt: 24 september 2010, 20:08

Met twee topwedstrijden in drie dagen tijd in de benen (de remise thuis tegen PSV en de zege op Feyenoord in de beker na penalty’s) gaat Roda JC Kerkrade zaterdag bij SC Heerenveen op visite. Coach Harm van Veldhoven wil voorkomen dat de Friezen profiteren van de zware week van de Kerkraadse ploeg.

“SC Heerenveen zal hopen dat we fysiek niet helemaal top zijn en daarvan willen profiteren”, zegt de Belgische coach in De Limburger. “Daarom moeten we ondanks de zware week proberen snel in de wedstrijd te komen.”

Van Veldhoven ziet in Heerenveen een belangrijke concurrent van Roda. Daarmee geeft hij niet aan dat, ondanks de verrassend goede seizoensstart, de doelstelling naar boven is bijgesteld. “Heerenveen is net als wij vorig seizoen in de middenmoot geëindigd, vandaar. Ik kan op dit moment niet inschatten wat de andere teams gaan doen. Het is goed mogelijk dat Heerenveen of Feyenoord nog gaan groeien."

De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion komt te vroeg voor het trio geblesseerden Vincent Lachambre, Sebastian Svärd en Kenneth Staelens. Morten Skoubo is wel van de partij. De Deense aanvaller is hersteld van de buikspierblessure die hem in de afgelopen twee wedstrijden in de ziekenboeg hield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen