Wenger: "Fabregas zit in nieuwe dimensie"

Ger
16 september 2010, 10:29

Arsenal-manager Arsene Wenger komt woorden tekort om zijn aanvoerder Cesc Fabregas te prijzen naar aanleiding van de 6-0 zege op Braga. De middenvelder ontpopte zich in het Champions League-duel tot de man van de wedstrijd met twee treffers en talloze intelligente passes.

"Veel mensen twijfelden over zijn inzet, maar daar heb ik me nooit zorgen over gemaakt", verwijst Wenger naar de belangstelling van FC Barcelona voor Fabregas. "Hij heeft een nieuwe dimensie bereikt. En dat terwijl hij nog maar 23 jaar is; een leeftijd waarop andere voetballers nog maar net aan hun opmars zijn begonnen. Cesc kwam hier op zestienjarige leeftijd en houdt van onze manier van spelen. Zijn hart ligt bij deze club."

Volgens de Franse trainer groeien ook andere talenten sneller door invloed van de Spanjaard. "Als je achttien bent, zoals Jack Wilshere, en je speelt met Fabregas samen, dan is dat een kans om veel op te steken. Ik vond het ook mooi dat Cesc de bal in de slotfase afstond aan Carlos Vela voor het laatste doelpunt. Hij had zelf kunnen scoren, maar hij is niet zelfzuchtig. Dat is de klasse van een echte leider."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen