Groep C: Man United wint, remise Valencia

20 oktober 2010, 22:51   Bijgewerkt: 20 oktober 2010, 22:57

De strijd om de eerste twee plaatsen in Groep C gaat definitief tussen Manchester United, Glasgow Rangers en Valencia. Koploper Manchester United schakelde Bursaspor vrijwel uit (1-0), Rangers en Valencia deelden in Schotland de punten.

Bursaspor, de kampioen van Turkije, heeft door de nederlaag op Old Trafford een klein wonder nodig om alsnog door te gaan. De ploeg staat na drie duels puntloos onderaan. In Manchester maakte Nani al vroeg in de wedstrijd de, achteraf, winnende treffer. Bij de thuisploeg ontbrak doelman Edwin van der Sar in de wedstrijdselectie. Bij absentie van de Nederlander stond Tomasz Kuszczak onder de lat. Ook de omstreden Wayne Rooney ontbrak, officieel omdat hij last heeft van een blessure.

Manchester United staat nu op zeven punten, maar voelt de hete adem van Glasgow Rangers en Valencia nog altijd in de nek. Door twee doelpunten van Edu, waarvan één in eigen doel, speelden beide teams woensdag in Schotland met 1-1 gelijk. Glasgow Rangers staat tweede met vijf punten, Valencia heeft er ééntje minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen