Magath: "Geen sprake van crisis bij Schalke"

Koen Freriks
9 oktober 2010, 15:35   Bijgewerkt: 9 oktober 2010, 16:06

Felix Magath houdt de moed erin bij Schalke 04. De hoofdtrainer, normaal gesproken een garantie voor succes, heeft ondanks miljoenenaankopen slechts vier punten gehaald uit de eerste zeven competitiewedstrijden. Maar van een crisis is geen sprake, stelt hij.

"Ik was ook niet blij na de 2-1 nederlaag tegen Nürnberg, maar het lijkt me duidelijk dat we al stukken beter spelen dan aan het begin van de competitie", aldus Magath in Bild. "Er is geen sprake van een crisis. Voor de wedstrijd tegen Nürnberg boekten we twee overwinningen en sleepten tegen Borussia Mönchengladbach ondanks een 0-2 achterstand nog een punt uit het vuur.”

Schalke 04 won anderhalve week geleden in de Champions League met 2-0 van Benfica. Dat de club uit Gelsenkirchen een paar dagen later verloor in de competitie valt te verklaren, vindt Magath. “De wedstrijd tegen Benfica vergde veel krachten, daar is niets aan te doen.”

Klaas-Jan Huntelaar gaat volgende week met Schalke op zoek naar eerherstel. Hekkensluiter VfB Stuttgart is de tegenstander. “Niemand had voor mogelijk gehouden dat dit een duel tussen de nummer zeventien en achttien zou zijn. Het wordt spannend, want Stuttgart leeft momenteel ook onder zijn stand", aldus Magath.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen