Allegri zet 'feestende' Ronaldinho op scherp

22 november 2010, 22:16

Ronaldinho moet oppassen dat zijn nachtelijke uitspattingen niet weer de overhand gaan nemen. De Braziliaanse technicus werd vorige week gespot in een nachtclub, tot grote ergernis van zijn trainer bij AC Milan Massimiliano Allegri. De oefenmeester gaf de aanvallende middenvelder te kennen dat hij inzet moet tonen, als hij zijn basisplek wil terugverdienen. De laatste tijd moet de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar namelijk geregeld plaatsnemen op de reservebank.

"Het is voor niemand leuk om buiten de opstelling te vallen", meldde Allegri aan de Italiaanse media voorafgaand aan het Champions League-treffen met AJ Auxerre. "Hij zal moeten werken om zijn plek terug te krijgen. Hij doet zijn best en het gaat goed, zaterdag kwam hij ook gretig in het veld", verwijst de coach naar de invalbeurt van Ronaldinho tegen Fiorentina (1-0 winst). Vier minuten voor tijd kwam de Braziliaan binnen de lijnen voor Clarence Seedorf.

De oefenmeester van de Rossoneri wijst tevens op het belang van het duel tegen Auxerre. "Iedereen kent het belang van die wedstrijd. Als wij winnen in Frankrijk en Ajax verliest van Real Madrid zijn we door, in ieder ander geval zal de strijd open blijven tot de laatste wedstrijd. Auxerre doet het de laatste weken erg goed en in thuisduels spelen ze sowieso sterk."

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen