Müller voelt zich klaar voor rentree in de basis

18 november 2010, 20:02

Als het aan Thomas Müller ligt, maakt hij vanaf nu weer deel uit van de basisopstelling van Bayern München. De spits van de Beierse topclub is zich er wel terdege van bewust dat de zaken niet zo eenvoudig liggen, maar is naar eigen zeggen weer in goede doen. Bayern-trainer Louis van Gaal posteerde de talentvolle aanvaller de afgelopen duels op de bank, omdat de Duitse international die op het WK nog vijf treffers produceerde uit vorm was.

Müller kan zich vinden in het besluit van Van Gaal om hem aan de kant te houden, maar geeft aan er nu weer helemaal klaar voor te zijn. "De pauze heeft mij goed gedaan. Door de training tussen de wedstrijden heb ik mijn kracht teruggevonden en door een paar extra sessies af te werken, ben ik fysiek weer op topniveau", deelt de speler mede op de clubwebsite van Bayern München. De Duitse afmaker kende een matig competitiebegin en werd daarop buiten de basiself gehouden door zijn oefenmeester.

Müller steekt nu naar eigen zeggen weer goed in zijn vel en toont zich dan ook vastberaden om afscheid te nemen van zijn plaats in de dug-out om weer te kunnen schitteren vanaf de aftrap. "Binnenkort wil ik opnieuw aan de aftrap staan. Ik ben er zeker van dat het mij gaat lukken want ik zet mij in op de training en val in elke wedstrijd uitstekend in. Ik geef alles en voel me goed. Ik wil het Van Gaal moeilijk maken om mij op de bank te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen