'Golden Boy' Balotelli: "Alleen Messi is beter"

Koen Freriks
21 december 2010, 18:30   Bijgewerkt: 21 december 2010, 18:55

Mario Balotelli heeft de ‘Golden Boy Award’ in de wacht gesleept. De aanvaller van Manchester City werd door de Italiaanse krant Tuttosport verkozen tot grootste talent voor spelers onder 21 jaar. Hij bleef Arsenal-middenvelder Jack Wilshere en Atletico Madrid-doelman David De Gea voor.

Balotelli blies zoals gebruikelijk hoog van de toren. In het verleden wonnen onder meer huidige topspelers als Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas en Rafael van der Vaart de ereprijs. Het enfant terrible uit Ghana kijkt alleen op tegen Messi. “Er is er van hen maar één die een beetje beter is dan ik en dat is Messi. Alle anderen zijn minder goed”, zegt hij tegen Tuttosport. 

"Ik ben erg blij met deze prijs, maar wie had hem anders moeten winnen?", vervolgt Balotelli. "Het is mijn doel om de Golden Boy Award om te zetten in de Gouden Bal. Dit is pas het begin."

De immer provocerende aanvaller zegt nummer twee Wilshere niet te kennen. “Wat is zijn naam? Wil…? Nee, ik ken hem niet", aldus Balotelli, die afgelopen zomer voor dertig miljoen euro overstapte van Internazionale naar City. "Maar ik zal de volgende keer opletten als we tegen Arsenal spelen. Misschien neem ik deze trofee wel mee om hem eraan te herinneren dat ik heb gewonnen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen