Mourinho: "Ik zie mijn straf als medaille"

4 december 2010, 15:43   Bijgewerkt: 4 december 2010, 16:08

Jose Mourinho heeft zich weer eens van zijn meest excentrieke kant laten zien. De UEFA legde de oefenmeester van Real Madrid een schorsing op van twee Europese duels, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van zijn optreden tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. De Portugees droeg Xabi Alonso en Sergio Ramos in de slotfase op een tweede gele kaart te versieren, aangezien ze daardoor met een schone lei aan de knock-outfase van de CL kunnen beginnen.

'The Special One' gaf nog maar eens aan waarom hij zichzelf zo bijzonder vindt. "Ik zie deze straf als een medaille”, zei Mourinho op de persconferentie. “Ik ben er trots op dat er een regel is voor José Mourinho en een regel voor andere trainers. Mijn grootmoeder is al een hele tijd geleden overleden, maar ik herinner me nog wat ze me zei als kind: “Als mensen jaloers op je zijn, moet je trots zijn.” Dat is mij nu gebeurd en dus voelt deze straf van de UEFA voor mij als een prijs."

Als gevolg van zijn schorsing mist Mourinho het laatste groepsduel tegen Auxerre. Waarschijnlijk zal het de Portugees weinig deren, aangezien zijn ploeg toch al geplaatst is voor de volgende ronde van het kampioenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen