Ronaldo: "Wij kunnen strijden tot het einde"

9 december 2010, 22:01   Bijgewerkt: 10 december 2010, 05:35

Cristiano Ronaldo betoont zich, ondanks de recente 0-5 vernedering in competitieverband tegen FC Barcelona in Camp Nou, zeer optimistisch over de mogelijkheden van zijn club Real Madrid. De Portugees verklaarde na de ruime Champions League-zege van afgelopen woensdag tegen AJ Auxerre (4-0) zijn team te beschouwen als één van de grote favorieten voor de titel van het kampioenenbal.

"Ik heb er vertrouwen in dat we in iedere competitie kunnen vechten tot het einde”, meldt de international op de officiële website van 'de Koninklijke'. "We steken in een goede vorm en zijn geconcentreerd. We weten dat de tegenstanders in de Champions League goed zijn, maar we zien het wel."

"Ik ben blij met de manier waarop we hebben gespeeld tegen Auxerre. We wilden winnen voor de eer en voor het eigen publiek. Ik hou ervan om deel te nemen aan het spel, assists geven en scoren", vervolgt Ronaldo zijn relaas.

De Portugees was er deelgenoot van dat zijn teamgenoot Karim Benzema tegen Auxerre drie treffers liet aantekenen. “Ik juich altijd bij doelpunten van mijn teamgenoten. Benzema verdiende dit: hij werkt hard en is een professional. Hij is erg belangrijk voor ons en ik ben blij voor hem.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen