Van Gaal sluit rentree bij Ajax niet langer uit

Ger
13 december 2010, 00:07   Bijgewerkt: 13 december 2010, 00:17

Louis van Gaal sluit niet uit dat hij in de toekomst weer bij Ajax aan de slag gaat. De trainer van Bayern München liet een maand geleden tijdens een uitzending van College Tour nog weten niets te zien in een rentree bij de Amsterdamse club omdat zijn vertrek als technisch directeur in 2004 hem nog steeds pijn doet.

Van Gaal komt nu op die uitspraak terug, al stelt hij de nodige voorwaarden. "Ik vind het een geweldige uitdaging, Ajax. Ik zou er zélfs mijn gewenste bondscoachschap voor uitstellen. Als zoveel fans zoveel vertrouwen in mij stellen, ja, dan ben ik bereid", aldus Van Gaal in het nieuwe magazine van NUsport. "En als Ajax aan mijn voorwaarden wil voldoen, als ik dus echt de baas mag zijn, dan ben ik wel bereid te heroverwegen terug te komen."

"Er zijn ook nog steeds veel mensen binnen de organisatie die er in 2003 ook al waren", vervolgt de oefenmeester. "Die moeten eerst verdwijnen. Als dat allemaal zou gebeuren? Dan zal ik het waarschijnlijk wel doen." Van Gaal betwijfelt echter of Ajax wil voldoen aan zijn voorwaarden. "Binnen die club spelen zoveel krachten…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen